IMG_4908_edited.jpg

Om Nature Value

Den där känslan, den kan fler få uppleva...

Vi vill sprida kunskap och inspiration kring hur natur-, kultur- och friluftsområden kan utrustas för att ge en ännu finare och större upplevelse. Hur området kan utvecklas, och hur du som har hand om en besöksvärd plats når ut till din målgrupp.

I vår webbutik vill vi på sikt samla all den utrustning du behöver till ditt område. Så att du slipper leta. Och att vi och våra leverantörer redan har uppfunnit hjulet, istället för att du och hundra andra beställare måste göra detsamma på varsitt håll.  

 

Bakom Nature Value står...

I dag är det jag, Therese Säfström, som arbetar i Nature Value, och driver företaget med hjälp av leverantörer, samarbetspartners och bollplank. Jag har en bakgrund som journalist och kommunikatör inom natur- och miljöfrågor. Jag är utbildad kulturgeograf och har under mitt yrkesverksamma liv arbetat både inom länsstyrelse, kommun och som konsult. Jag jobbar i dag även med utomhuspedagogik. I Nature Value kan jag använda min samlade erfarenhet och kunskap inom natur- och friluftsliv och jag drivs av att få bidra till att fler människor får uppleva mer av naturen. <3

 

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du behöver en konsultinsats, eller om du har frågor, synpunkter och önskemål kring webbutiken. 
Mejla, ring, eller använd formuläret här intill. Vi hörs!

+46 (0)70 223 11 93

Tack för meddelandet, det har nu skickats.